کد خبر 1657313
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
به گزارش مشرق، روستای بیزه از توابع بخش مرکزی شهرستان داورزن غربی‌ترین نقطۀ استان خراسان رضوی با ۳۰ کارگاه فلفل کوبی فعال به عنوان قطب فلفل کشور شناخته شده است. فلفل قرمز یکی از محصولات انحصاری بیزه است، این روستا یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان فلفل کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 29
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    13 16
    من دیگه فلفل نمیخورم
    • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
      4 2
      بهداشت صفر
    • DE ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
      4 2
      اولا آفتاب خودش به شدت میکروب کش است .ثانیا فلفل را در غذا میریزند و پخته میشود و باز مشکلی نیست . قالقا تا کنون هیچ بیماری و ویروس و میکروبی گزارش نشده شاید دهها ساله این کار را میکنند. ولی اگر فلفل سیاه رااینطوری غیر بهداشتی آسیا کنند بهداشتی نیست زیرا به روی ماست و دوغ و غذاهای پخته شده پاشیده میشه.
    • IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
      1 1
      اکثر فلفل این روستا به هند صادر میشه
  • IR ۲۲:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    4 9
    تمیز و بهداشتی
  • شیعه مرتضی علی IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    9 0
    خیلی جالب بود. البته انگارفلفل دلمه بودن نه فلفل تند!؟
  • آنتی تزویر IR ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    11 0
    خدابرکت بده
  • از شهرستان سراب IR ۲۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
    11 1
    خدا قوت خدا برکت بده بانوان با غیرت
  • علیرضا IR ۰۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    12 9
    چرا یک خانم 70 ساله نباید بیمه باشد و بره مزرعه فلفل کار کند !! مسوولین بی عرضه تامین اجتماعی کجایند !!
  • IR ۰۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    11 8
    به نظر شما بهداشت اینجا رعایت میشه؟
  • CA ۰۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    10 4
    اما آیا این روش که دارن فلفل رو با اون وضع روی زمین آسیاب میکنن و آقای بیل بدست اونو پارو میکنه بهداشتیه؟چرا این محصول در یک دستگاه کاملا بسته آسیاب و بسته بندی نمیشه ؟
  • IR ۰۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    5 3
    وااای یعنی فلفلها تواین شرایط خشک می شن؟
  • GB ۰۴:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    4 3
    حیف
  • IR ۰۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    9 3
    زحمتشون یجا و نحوه غیر اصولی و غیر بهداشتی تولید و فرآوری هم یجا....
  • مهدی IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    11 2
    بنظرم نباید این عکس ها را منتشر می کردید عدم رعایت استانداردهای بهداشتی ما را از تهیه و مصرف فلفل قرمز ایرانی منصرف کرد.بزرگترین خدمت تبلیغات منفی را به تولیدکنندگان فلفل قرمز هند انجام دادید!؟
  • IR ۰۷:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    1 2
    خدا قوت
  • IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    2 1
    زمین اونجا اونقدر فلفل روش بوده مثل پماد فلفلی برای رفع درد خوبه باید همونجا رو زمین بخوابی تا دردها بره
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    3 0
    عجیبه حتی فلفل کوبهاشون هم ماسک ندارن. عطسشون نمیگیره؟
  • مهرداد IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    6 1
    کلا غیربهداشتی
  • جعفری IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    7 1
    درشرایط،غیر بهداشتی تولید میشود.
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    2 3
    فلفل دلمه ای رو با فلفل قرمز می کوبن به اسم فلفل میدن به مردم. جالب بود.
    • صراف IR ۱۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
      4 0
      نه عزیزم. پاپریکا بود
  • IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    6 2
    کامل غیر بهداشتی به روش خراسانی
  • سعادت IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    8 1
    صد رحمت به بهداشت هند!
  • رضا IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    11 3
    گفتم چرا فلفل های توی بازار تند نیستند.. نگو اینها فلفل دلمه قرمز را به جای فلفل قرمز به ما میفروشن :))
    • زنده بودی IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
      1 0
      این فلفل تند نیست و بیشتر برای خوش رنگ کردن و طعم غذا استفاده می شود ولی کاملا سنتی و غیر صنعتی تهیه می شود ادویه و پودر فلفل در اکثر کشورهای آسیایی به این روش تهیه می شود که در زندگی مدرن امروزه مورد قبول نمی باشد باید به روش مکانیزه و بهداشتی تولید شود
  • بسیجی تنها IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    2 0
    با بیل و چکمه عجب بهداشتی و تمیز!!!! خسته نباشید واقعا
  • IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
    4 0
    مرگ دست خداست اینها وسیله ان
  • Ali IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
    0 0
    با سلام الان دیگه چند سالیه جوین به مرکزیت روستای فراشیان مهد تولید فلفل قرمز تند تو کشوره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس