به گزارش مشرق، روستای بیزه از توابع بخش مرکزی شهرستان داورزن غربیترین نقطۀ استان خراسان رضوی با ۳۰ کارگاه فلفل کوبی فعال به عنوان قطب فلفل کشور شناخته شده است. فلفل قرمز یکی از محصولات انحصاری بیزه است، این روستا یکی از بزرگترین تولید کنندگان فلفل کشور است.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 29
- در انتظار بررسی: 6
- غیر قابل انتشار: 0
-
من دیگه فلفل نمیخورم
-
بهداشت صفر
-
اولا آفتاب خودش به شدت میکروب کش است .ثانیا فلفل را در غذا میریزند و پخته میشود و باز مشکلی نیست . قالقا تا کنون هیچ بیماری و ویروس و میکروبی گزارش نشده شاید دهها ساله این کار را میکنند. ولی اگر فلفل سیاه رااینطوری غیر بهداشتی آسیا کنند بهداشتی نیست زیرا به روی ماست و دوغ و غذاهای پخته شده پاشیده میشه.
-
اکثر فلفل این روستا به هند صادر میشه
-
-
تمیز و بهداشتی
-
خیلی جالب بود. البته انگارفلفل دلمه بودن نه فلفل تند!؟
-
خدابرکت بده
-
خدا قوت خدا برکت بده بانوان با غیرت
-
چرا یک خانم 70 ساله نباید بیمه باشد و بره مزرعه فلفل کار کند !! مسوولین بی عرضه تامین اجتماعی کجایند !!
-
به نظر شما بهداشت اینجا رعایت میشه؟
-
اما آیا این روش که دارن فلفل رو با اون وضع روی زمین آسیاب میکنن و آقای بیل بدست اونو پارو میکنه بهداشتیه؟چرا این محصول در یک دستگاه کاملا بسته آسیاب و بسته بندی نمیشه ؟
-
وااای یعنی فلفلها تواین شرایط خشک می شن؟
-
حیف
-
زحمتشون یجا و نحوه غیر اصولی و غیر بهداشتی تولید و فرآوری هم یجا....
-
بنظرم نباید این عکس ها را منتشر می کردید عدم رعایت استانداردهای بهداشتی ما را از تهیه و مصرف فلفل قرمز ایرانی منصرف کرد.بزرگترین خدمت تبلیغات منفی را به تولیدکنندگان فلفل قرمز هند انجام دادید!؟
-
خدا قوت
-
زمین اونجا اونقدر فلفل روش بوده مثل پماد فلفلی برای رفع درد خوبه باید همونجا رو زمین بخوابی تا دردها بره
-
عجیبه حتی فلفل کوبهاشون هم ماسک ندارن. عطسشون نمیگیره؟
-
کلا غیربهداشتی
-
درشرایط،غیر بهداشتی تولید میشود.
-
فلفل دلمه ای رو با فلفل قرمز می کوبن به اسم فلفل میدن به مردم. جالب بود.
-
نه عزیزم. پاپریکا بود
-
-
کامل غیر بهداشتی به روش خراسانی
-
صد رحمت به بهداشت هند!
-
گفتم چرا فلفل های توی بازار تند نیستند.. نگو اینها فلفل دلمه قرمز را به جای فلفل قرمز به ما میفروشن :))
-
این فلفل تند نیست و بیشتر برای خوش رنگ کردن و طعم غذا استفاده می شود ولی کاملا سنتی و غیر صنعتی تهیه می شود ادویه و پودر فلفل در اکثر کشورهای آسیایی به این روش تهیه می شود که در زندگی مدرن امروزه مورد قبول نمی باشد باید به روش مکانیزه و بهداشتی تولید شود
-
-
با بیل و چکمه عجب بهداشتی و تمیز!!!! خسته نباشید واقعا
-
مرگ دست خداست اینها وسیله ان
-
با سلام الان دیگه چند سالیه جوین به مرکزیت روستای فراشیان مهد تولید فلفل قرمز تند تو کشوره